Skoči na vsebino

VŠD Lovrenc na Pohorju

Lovrenc : KK 2390

Na željo ekipe KK 2390 urejena sprememba termina tekme (16. Mar, 2024 ob 17:00 -> 12. Apr, 2024 ob 20:00). Tehnična napaka dosojena igralcu Mitja BAN (KK 2390) – nešportna reakcija proti sodniku.

Lovrenc : KK Mežica

Predstavnik ekipe KK Mežica je sporočil, da ekipa izstopa iz ligaškega tekmovanja. Zaradi neprihoda ekipe KK Mežica na tekmo, se tekma registrira po uradni dolžnosti z rezultatom 20:0 v korist nasprotnika.

Lovrenc : KK Andfit

Na željo ekipe Lovrenc je urejena sprememba termina tekme. Razlog: Zasedena telovadnica. Sprememba delegacije (Podlesnik -> Maričnik). Sprememba delegacije (Maričnik -> Strmčnik).
Tehnična napaka dosojena igralcu Alen Plimon (KK Andfit) – nespoštljiva komunikacija s sodnikom.

Lovrenc : TOP-KOP

Dogovorjena sprememba termina tekme na željo ekipe TOP-KOP (pomanjkanje igralcev).

Lovrenc : Koroški poki

Dogovorjena sprememba termina tekme na željo ekipe Koroški poki (pomanjkanje igralcev).
Tehnična napaka dosojena igralcu Nejc Grdadolnik (LOVRENC) – nespoštljiva komunikacija s sodnikom.

Lovrenc : KK Koroška

Na željo KK Koroška je urejena sprememba termina tekme. Razlog: Isti dan delegirana tudi tekma KZS. Zamenjava prvega sodnika Škrinjar za Podlesnik.

Lovrenc : KK Šmartno

​Dogovorjena sprememba termina tekme. Predstavnik ekipe KK Šmartno je sporočil, da ekipa nima na voljo dovolj razpoložljivih igralcev. Zaradi neprihoda na tekmo ekipe KK Šmartno, se tekma registrira po uradni dolžnosti z rezultatom 20:0 v korist nasprotnika, ekipa KK Šmartno pa ne prejme točke za sodelovanje.

Skip to content